Annons
Annons

Dream house for sale

It does not get more harmonious than this. I love the natural and characteristic materials with a mix of brick, stone, wood and plaster.

Hur underbar är inte den här trappan? Ett riktigt drömhus i Simrishamn på Österlen är ute till salu hos Bjurfors. Så naturligt charmigt med sin egensinniga mix av material som tegel, sten, trä och putsade ytor. Enkelhet med finess. Det känns helt omöjligt att inte uppleva harmoni i ett hus som det här med drömska skånevidder utanför fönstren. Det här är ett sånt hus som jag möblerar upp och flyttar in i – i mina dagdrömmar. Jag tror inte att jag är ensam… Lite extra fascination finner jag i det faktum att jag aldrig själv skulle kunna komma på tanken att bygga ett hus så här, inte heller välja material med ett så avslappnat förhållningssätt. Detta trots att tegeltrappan är den finaste jag sett. Man behöver helt enkelt ärva en sån här känsla – och patinan.

Mer info och bilder hittar du här. 

DELA (7)
PINNA (2)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pella

Bloglovin

Follow


Annons


Annons

Kitchen-ware

The simple, stylish things you´ll love forever.

Kibisis vackra vardagsredskap Hang Around från Muuto inspirerade till det här inlägget med köksfavoriter. Stilrena detaljer med fin funktion som man vill behålla för alltid. Kibsis Toss Around.En ny stekpanna står på inköpslistan här hemma. Jag investerar gärna i den här handtillverkade kolstålspannan från Mauviel.Helt ärligt så behöver jag varken fler karaffer eller glas. Men trots den insikten väcker detta set framtaget i samarbete mellan Hope och Carina Seth Andersson konstant ha-begär. Stilsäker perfektion.Detsamma gäller för Alfredo Häberlis Alfredo skålar för Georg Jensen. Knivar är något annat vi skulle behöva investera i här hemma. Jag behöver inget kockset, utan tror att dessa knivar med skaft i ask skulle fylla sin funktion väl. Nyheter från Anders Petter för Cervera.Disktrasan. Köksprodukten som kan hjälpa eller stjälpa hela looken i ett stilsäkert kök. Förlåt! Men jag avskyr färgglada Wettex-trasor. Hur praktiska de än må vara. I många år har jag istället satsat på vävda dito och linnevarianter som tvättas i 60 grader och blir som nya. Inte alltid bästa uppsugningsförmågan, men så mycket snyggare. I veckan fick upp ögonen för  finska Mayn som tillverkar såväl ekologiskt diskmedel i snygg förpackning som återvunna diskborstar och denna stilrena disktrasa Musta5101 tillverkad i bambufiber. En fin liten investering till köket och en toppenfin gå-bort present tillsammans med en snygg diskborste!Så till min egen allra bästa investering i köket. Vattenkitteln designad av Sori Yanagi. Älskar den tidlösa looken och den kokar upp tevattnet helt magiskt snabbt! Jag har fått en del frågor om var den finns att köpa. Hittar den bl a som beställningsvara hos Olsson Gerthel och själv beställde jag min direkt från Gateway Japan.

DELA (5)
PINNA (10)

Kommentera

Laddar