Annons
Annons

This week

STIL_INSPIRATION_This_Week

Men hej vad fort den här veckan har gått! Ovan en liten sneakpeek från studioplåtning för Livet hemma hos bästa Ragnar Ómarsson. Alltid så härlig stämning på plats! Krukan i bild är en fin nyhet från IKEA, Jujubär heter den. Perfekt till till Myrtén träd och kryddor av alla de slag.

Annons

STIL_INSPIRATION_Loft

I Attefallshuset hände det en hel del förra helgen! Elen är dragen och väggarna i badrummet är målade. Nu saknas en del lister, kakel och de sista inredningsdetaljerna. Håller tummarna för att rörmokaren visar sig snart och kopplar in blandaren också…. På loftet har den mysiga futonsängen kommit på plats (innan taklisterna). Det är inte alltid sakerna kommer i rätt ordning…

Nu ska jag ta helg efter ännu en toppendag med goa´glada människor. Jag har sagt det förut. Men så tacksam för det! Trevlig helg till er! 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (100)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar