Annons
Annons

Copenhagen – inspiring store interiors

STIL_INSPIRATION_Copenhagen_andotherstories_1 STIL_INSPIRATION_AndOtherStories_Copenhagen STIL_INSPIRATION_Inspiration_AndOtherStoriesLjuvlig dekor hos & Other Stories, som alltid har snygga och inspirerande butiksskyltning. Hur fint var det inte att skriva ett poetiskt meddelande på en enkel canvasram (en utveckling på vårt DIY-tips med canvasramar som jag visat här tidigare)

Annons
”Some day the rainbow ends here”

STIL_INSPIRATION_MOSS_COPENHAGEN_inspoMoss Copenhagen – en av mina personliga favoriter. Råa betonggolv, minimalistiskt avskalat med inslag av moderna designklassiker och ruffa industriella detaljer. (Så supernöjd med mitt val av betonggolv i vårt Attefallshus efter den här inspirationstrippen). Bilden uppe t v är tagen genom skyltfönstret på en ny Mossbutik på Ströget som var under uppbyggnad.

Copenhagen pics by me – part #1

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar