Annons
Annons

20 kvadrat till salu

20_Kvadrat_For_sale_FF 20_Kvadrat_For_Sale_FF_Josefin_hååg20_Kvadrat_For_sale_FF_Details 20_Kvadrat_For_Sale_FF_matplats

Just nu är det massor med fina objekt ute hos Fantastic Frank. Men finast av dem alla, kanske finast på hela Hemnet. Duktiga stylisten Josefin Håågs grymt fina 20 kvadrat. Missa inte om du är på jakt efter compact living i världsklass!

Annons

Älskar Josefins stil, den naturnära färgskalan och känsla för strukturer.

Josefin Håågs fab apartment for sale at Fantastic Frank. Photo Emily Laye.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar