Annons
Annons

5 new vases from Svenskt Tenn

I samband med utställningen 100 vaser med blommor i  lanserar Svenskt Tenn 5 vaser från arkivet. Dessa är ritade av Josef Frank 1957 och har nu tagits i produktion av Skrufs Glasbruk. Vackra i sin enkelhet fungerar de för snittblommor och kvistar i alla dess former. Min favorit är vas nr 2, med sin runda form och vida krage. Här kopierar jag gärna ekkvisten som får rota sig i vasen för ett enkelt, naturligt uttryck. Nyponkvisten är en annan dekorativ favorit som jag gärna plockar in hemma.

Annons

Pressbilder från Svenskt Tenn, mer inspiration och information om hyllningsutställningen till grundaren Ester Ericsson hittar du här.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar