Annons
Annons

A beautiful creative space for sale

FF_Hjärnegatan_interior_inspo_8 FF_Hjärnegatan_Interior_inspo FF_Hjärnegatan_Interior_inspo_1 FF_Hjärnegatan_interior_inspo_4FF_Hjärnegatan_Interior_inspo_5 FF_hjärnegatan_interior_inspo_7 FF_Hjärnegatan_Interior_inspo_3 FF_hjärnegatan_interior_inspo_6

Hur härlig är inte denna kreativa drömlägenhet som är till salu hos Fantastic Frank. Den industriella glasväggen som avskiljer sovrummet är helt fantastisk liksom de härliga råa väggarna och det faktum att lägenheten har såväl kakelugn som braskamin.

Annons

Gå in här för att se mer och inspireras av den smarta planlösningen här.

A creative dream apartment for sale at Fantastic Frank, beautiful styled by talanted Josefin Hååg 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar