Annons
Annons

A bold cabinet

The new IKEA PS 2017 cabinet filled with inspiration - styled by my colleague Anna Lenskog Belfrage for Livet hemma.

Zinkskåpet i senaste PS kollektionen monteras ihop helt utan beslag. Många gånger är det enklaste uttrycket det allra mest effektiva. Nätskåpet kan fyllas med dekorativa vardagsdetaljer och som här bilda ett inspirerande stilleben i form av en fullskalig moodboard i rummet. Blå toner känns verkligen som färgskalan vi kommer se allra mest inför vår och sommar. Älskar det basenkla uttrycket med jeans och vit skjorta. Precis så.

Annons

Den inspirerande stylingen är gjord av min kollega Anna. Just nu befinner vi oss i Milano tillsammans med världens bästa assistent Alicia för att inreda totalt 4 rum i IKEAs utställning som jag nämnde här tidigare. Imorgon ser vi location och våra ytor för första gången. Spännande! Jag kan avslöja att ett av Annas kreativa rum kommer att gå i just de här blå nyanserna. Kommer bli såå fint! Missa inte att komma förbi om ni är i Milano nästa vecka. Själv jobbar jag på teman som harmoni och tolkar ett Compact living med alla funktioner på en yta. Ska bli riktigt kul och lite som att göra inspirationsjobb för Livet hemma ”live” (och ja, vi dokumenterar dem såklart för bloggen också, så rapport kommer framöver). Övriga inspirationsytor inreds bl a av Studio Toogood och Open House. Om jag kommer vara starstruck? Oh yes!

Godnatt från Milano. 

Styling Anna Lenskog Belfrage, Stylist ass Alicia Sjöström, Photographer Ragnar Ómarsson

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (16)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar