Annons
Annons

A Cooler bag

and the range of Summer must-haves from Grandpa.

Lifestyle butiken Grandpa inspirerar som vanligt och skapar ha-begär med sina nyhetsutskick. Nu har de tillsammans med Sandqvist tagit fram snyggaste kylväskan för alla sommarutflykter. För många år sedan hade Design House Stockholm en snygg kylväska (i snarlik färgskala) som jag fram till nu ångrat att jag inte slog till på. Jag tänker inte ångra mig den här gången. Färgvalet blir tuffaste beslutet, men visst lutar det åt sommarens favvofärg Olive.

Annons

The Summer gear: The scent of Summer – Lavender, the Hamam beach towel and a fresh Notebook for things to remember after Summer has gone – all from Low Key at Granpa. Cooler bag by Grandpa and Sandqvist and Sunglasses Han Kjöbenhavn – Timeless Granite. Inspirational summer pic via Pinterest.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (12)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar