Annons
Annons

A dark grey bedroom

SFDBFFAC0350ABC4F14826D41835A0806D5 Stadshem_Dark_Grey_Bedroom_

Dessa väggar, som ser ut att vara målade i en matt mörkgrå kalkfärg när min dröm om att gipsa över och måla våra panelklädda sovrumsväggar. OM det blir av så blir det förmodligen i en mörkt gråblå nyans. Men detta var verkligen magiskt fint med de mörka väggarna mot det ljusa furugolvet. (vilket påminner om att golven här hemma ska fixas till innan det blir några målade väggar… Suck! När man bara vill gå på inspirationsimpulsen…!)

Annons

Se fler bilder från den här fina lägenheten hos Stadshem.

Fixa stilen med påslakan i vitt linne, enkel sängkappa och de klassiska PJ lamporna på arm som sänglampor. Den svartvita fotoprinten över sängen av fotograf Andreas Sundgren finns hos Vallgatan 12.

Fotograf Jonas Berg

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar