Annons
Annons

A dream apartment with a view

This apartment in Stockholm Lighthouse at Kvarnholmen i just fab! The interior by my previous co-worker Marie Ramse and the character of the architecture together with the most stunning view. Oh wow, Stocholm´s finest!

Att vakna upp till den här vyn.Jag gillar den industriella karaktären och enkelheten i nätet som fallskydd. Och jag gillar precis allt med inredningen. Varenda detalj som är noga utvald för att ge den avskalade inredningen en välkomnande känsla. Och det faktum att min favoritlampa – alla kategorier – återkommer genom inredningen. Tolomeo från Artemide. Lågmäld och stilsäker. Marie föll pladask för den här klädställningen och lät tillverka en egen av stänger från bygghandeln som lackades i mattsvart.  

Annons

Jag har sagt det förut. Det är sällan jag får lust att flytta till lägenhet, eller närmare centrala Stockholm över huvud taget. Trivs så bra med lugnet ute på landet. Men när det dyker upp miljöer som den här så är jag ytterst mottaglig för att omvändas. Tänka att vakna upp till den här vyn. Och inredningen sen. HELT i min smak. Jag kan flytta in rakt av! Fantastiskt jobb Marie – som alltid!

Interior/styling by Marie Ramse for JM/Hitta hem, Photography Sara Medina Lind

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (19)
PINNA (1)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar