Annons
Annons

A dream vacay

at Masseria Moroseta in Puglia, Italy. A white stone farmhouse surrounded by olive groves. An accommodation totally in my taste!

White, cool and tranquil interiors.

De putsade vita ytorna och den sommarfräscht enkla inredningen fångar ögonblickligen mitt intresse när dessa bilder sveper förbi i Pinterest flödet. Här skulle jag mer än gärna tillbringa en semestervecka eller två. Älskar det rena och avskalade uttrycket omgivet av de grågröna olivodlingarna. Helt perfekt för en kravlös semester där man får ro och kan samla tankarna. Mer information om Masseria Moroseta hittar du här.

Annons

Pictures via Masseria Moroseta

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (22)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar