Annons
Annons

A Fairytale by Lundstedt/Bååth

Katrin_Bååth_work_in_progre Fairytale_work_in_progress_ Fairytale_by_Landstedt_Bååt

Nu ställs dessa ut på TMG Tryckeriet i Taberg under en kväll den 28/5 kl 18-20.

Fairytale_PHOTOGRAPHY_by_Ka

Helt omöjligt att inte bli betagen. Som tur är kommer verken även att finnas till försäljning på Fairytale.nu fr o m 29/5 .

Annons

41 stycken unika verk, sex limiterade affischer i storlek 50×70 cm samt de sex affischmotiven i A4-format i ytterst limiterad upplaga, samlade i en guldfolierad ask. Upp på önskelistan!

”In the kingdom of illusion lives a dream of light and dark. Of sadness and joy. Of fear and hope. Not as contenders, but as allies holding hands. In the world of make-believe, miracles and magic are ruling. Everywhere, anywhere is a fairy or an elf, ready to play with your desire. Ready to whisper a breathtaking tale, sheer as a treasured sapphire. Telling the Fairytale by Landstedt/Bååth.”

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar