Annons
Annons

A holiday home in Greece

I just found this beautiful white Airbnb dream on Nisyros island. Melanopetra has renovated two apartments to minimalist vacation homes to rent for your dream vacation.

A holiday home made perfect.

Alltså. Jag kan inte tänka mig ett mer perfekt semesterboende. Melanopetra som ägs och arkitekten Anna Apostolou på ADarchitects har renoverat huset till 2 separata lägenheter som kan hyras via Airbnb eller bokas direkt via hemsidan. En minimalistisk dröm. Enkelt, elegant och smakfullt – precis som man önskar finna ett semesterhem i Grekland. Lägenheterna är helt inredda i ekologiska och närproducerade material och färgskalan i vita nyanser skapar ett stillsamt lugn. Här spenderar jag kommande semestrar i mina drömmar.

Annons

Images via Melanopetra, found via Karine Candice Kong, with thanks!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (34)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar