Annons
Annons

A Japanese garden

Japanese_Garden_WaterJapanese_Garden

Dagens mindset. Jag tänker OM (eller läs: när) jag inte lyckas tygla ogräset i vår oändliga slänt (läs: brant) så placerar jag bara stora stenblock mellan marktänkarna och kisar lite….

Den där känslan när man överväldigad knatar runt och ser hur magnoliorna slår ut och plantorna man odlade förra säsongen faktiskt rotar sig. Så fint och alldeles underbart. För att sedan vända sig om och inse att man trampar på mördarsnigel och där är en till… Idag har ogräset tagit över totalt. Men jag låter mig inte nedslås. (inte än) Nu ska här njutas av solen och rensas. … annars är stora stenar inte så dumt…  Och tallar. Tror inte mördarsniglarna äter tallar?

Annons

Kram på er och ha den finaste lediga dagen i solen!

Japanese_Garden_Magnoliajpg

Inspirational pics from my Pinterest Plants and garden

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar