Annons
Annons

A japanese touch

Teatime, light and still life with the Hasami porcelain.

STIL_INSPIRATION_The_light_and_Hasami STIL_INSPIRATION_The_light_and_Hasami

Sneak peeks från förra veckans inredningsjobb för Residence när jag passade på att fånga ljuset och känslan i det fantastiskt fina Hasami porslinet. Jag skulle låna det till jobbet, men det slutade med att jag blev så betagen att det blev till att köpa hem det själv. Så skön känsla i den matta ytan och enkelheten i formspråket är fulländad. En inredning med japansk touch ger omedelbart det där stilla och harmoniska uttrycket som jag tilltals så mycket av. Boken som skymtar i bild är mitt boktips från den här önskelistan som jag gjorde tidigare i somras. Perfect Imperfect. En bok fylld med ögongodis i form av betagande inredningsbilder. Miljöer och detaljer med en Wabi-sabi estetik.

Annons

Ovan, mer japansk känsla där en tatami matta fungerar som en enkel dagbädd. Och veckans fynd, Ilses lampa ifrån Sinnerlig kollektionen. Den största modellen som kommer utgå ur sortimentet såldes ut för 199.- i varuhuset.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (14)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar