Annons
Annons

A new – recycled kitchen

And some sneak peeks from today´s photoshoot for IKEA Livet hemma.

STIL_INSPIRATION_Sneakpeek_1Kontraster. En liten sneakpeek från dagens studiojobb.

STIL_INSPIRATION_SNEAKPEEK_2…och studiokaffe.

Idag har vi bl a fotograferat det nya köket Kungsbacka för kommande blogginlägg för Livet hemma. På översta bilden anas en antracitgrå täcksida som vi använde som stänkskydd i vår köksuppställningen. Det här nya köket känns som en nyfunnen favorit på många sätt. De släta luckorna som är stilsäkert formgivna av Form Us With Love har en snygg karaktäristisk fasning och den perfekta antracitgrå nyansen som uppfattas som en mjuk svärta. Men bäst av allt, de här helt återvunna. Luckorna är framtagna i återvunnet trä där ytskiktet är en folie,  tillverkad av återvunna PET-flaskor för att ge befintlig plast nytt liv. Man kan såklart tro att känslan blir ”plastig” och konstjord – men tvärtom. Den matta ytan och luckans design ger den ett exklusivt uttryck. Det ger en riktigt skön magkänsla att se produktutvecklingen som sker inom återvinning och hållbarhet. Heja IKEA!

Annons

IKEA_petÅtervunnet trä + Gamla PET flaskor = Nya köksfronter.

IKEA-Kungbacka-01-Web1 Pressbilder IKEA och Form Us With Love

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (34)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar