Annons
Annons

A nice new sofa bed

ikea_HOLMSUND_inspiration_3

Den nya soffan Holmsund är ett riktigt bra tips till dig som är på jakt efter en bäddsoffa. Kanske behöver du ge gästerna en inbjudande sovplats i jul? Gillar särskilt designen med tillhörande lösa kuddar i två olika storlekar.

Annons

Vilket ger möjlighet att styla soffan med olika uttryck beroende på hur du väljer att placera dem. Slarvigt avslappnat eller stramt tillrättalagt. 

I den här inredningen har jag valt att addera naturmaterial med olika strukturer för en soft naturlig look. Hela produktlistan hittar du i dagens inlägg på IKEA Livet hemma.

Styling by me, Photographer Sara Danielsson for IKEA Livet hemma

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar