Annons
Annons

A pair of sliding doors

STIL_INSPIRATION_Sliding_Doors_to_the_bedroom_detail_1

Nä, jag har som sagt inte saknat dörrar och möjlighet att stänga till mot sovrummet. De gamla svartmålade pardörrarna, i stil med övriga dörrar i huset har stått lutade mot väggen inne i sovrummet ett bra tag nu. Men när de till slut kom upp på skjutdörrsbeslag så att man kan dra för dessa så fick sovrummet och genomblicken från kök och vardagsrum en helt ny karaktär. STIL_INSPIRATION_Sliding_Doors_Detail

Annons

Gamla dörrar med ruff karaktär har målats svarta liksom skjutdörrsbeslagen och skenan.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar