Annons
Annons

A relaxed home

modern-cozy-living-roomconcrete-stairs living-room-envy modern-concrete-kitchen relxed

Många kan säkert tycka att inredningen i dessa bilder känns för avskalad för att benämningen stilmässigt ska vara avslappnad. Men det är just den här känslan jag själv eftersträvar. Få utvalda möbler och detaljer. Modern design med en soft touch mixad med trä och naturmaterial för en naturlig värme. Linnestrukturer fixar den avslappnade looken och konsten i vardagsrummet och sovrummet väcker ha-begär. Jag behöver något att balansera min fotokonst med. En vägg som blir en lugn fond, utan att vara tom.

Annons

Den ljusa basen passar dessutom mitt sommar mood perfect, att klä i mörkare kostym inför hösten. Fler bilder från det här sommarhuset i Sydney hittar du här.

Interior by Hare + Klein, photographer Anson Smart for Vouge Living, found via Lark & Linen

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar