Annons
Annons

A rustic table setting

New work for Duka Kitchen Life with their new Rustic porcelain, linen and black cutlery.

Duka_kitchen_Rustic_Linne_Teatime Duka_kitchen_Life_Rustic_linne DUKA_Kitchen_lifestyleDuka_kitchen_life_Linne_Etna

Idag släpptes bilderna på höstens nyheter från Duka Kitchen Life. Porslinet Rustic, en härlig kollektion i tvättat linne med dukar, servetter och kökshanddukar och bestickserien Etna i svart och mässing. För den som längtar efter att uppdatera höstens dukade bord så finns produkterna i butik från september.

Annons

Styling by me for Duka kitchen life. Bilderna är fotade i Helenas fina ateljé.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar