Annons
Annons

A sisal rug and apple blossom

STILINSPIRATION_Appleblossom copy
Den här mattan är egentligen beställd till ett inredningsprojekt som ska stå klart längre fram. Men leveranstiden var
så supersnabb att jag inte kunde låta bli att prova den på plats här hemma först.
Så helt perfekt! Den kommer definitivt få en uppföljare här hemma.
Om du är på jakt efter en måttbeställd sisalmatta så kan jag verkligen rekommendera Ruugs.
Fina, prisvärda mattor, fraktfritt och supersnabb leverans.(och nej, det här är inte ett sponsrat inlägg – utan helt enkelt en väldigt nöjd kund. Överväldigad av den snabba leveransen.
Ett par måttbeställda mattor dök upp här 2 dagar efter beställningen. Heja!)

Annons

Tonen och det snygga fiskbensmönstret hjälpte verkligen upp ett trött ekgolv.

På tal om det så blir man minst sagt ledsen när ett vackert vaxat ekgolv ändrar karaktär så här. Ser ni skillnaden på golvet
som legat under mattan i 3 år. Från nytt, matt och med en fin grå nyans till en röd ton och känslan av lackat. Usch. Golvslipning och en tonad vax eller olja…? Fix-tips någon? Det blir hur som helst ett senare projekt.

Sen blir man å andra sidan väldigt glad av äppelblom. Här är några kvistar som jag räddade från vårt
fina gamla äppelträd, när det fick offra en större gren för att vi skulle få in grävmaskinen på tomten förra helgen. Jag som likställer kapning av grenar med mord i trädgården får i alla fall njuta av de vackra blommorna här inne ett tag nu i alla fall….

 

Fortsatt fin tisdag till er! Kramar                              
                                

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

7 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar