Annons
Annons

A small interior project

tre_vindar_vardagsrum Tre_Vindar_hallTre_Vindar_kök_Matplats Tre_Vindar_Sovrum Tre_Vindar_Bad

Det finns inte mycket som slår att få planera hela interiörer. I det här fallet är den fasta inredningen och materialval redan på plats, vitt, marmor och ljusa trägolv. Men därefter har jag fria händer att inreda och styla inför fotografering. Den där känslan av att man nära nog flyttar in.

Annons

Är väldigt peppad och hoppas att det känns lika bra när allt väl är på plats. Den där pirrande anspänningen innan man säkert vet att man tänkt rätt och uppfattat skalor och proportioner på ritning korrekt. I det här fallet har vi även spännande vinklar och snedtak att ta i beaktning. Hoppas kunna återkomma med bildexempel från detta projekt här inom kort.

Black_White_Grey_nude_repeat

Min målbild: En soft minimalistisk inredning.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar