Annons
Annons

A small loft with space for everything

My interior for Lenca Properties.

_ML_8784_CropIkea´s schäslong Söderhamn fungerar alldeles utmärkt som en compact living soffa om man placerar ryggkudden mot väggen. Här har jag kompletterat med gråblå kuddar från Hay. Pläden Crinkle kommer också från Hay och finns bl a  hos Cos._ML_8819_crop _ML_8772 copy copy _ML_8833_cropÄnnu en IKEA favorit som platsar i de flesta sammanhang. Benbockarna Lerberg blir perfekta som underrede till arbetsbordet. Arbetslampan är modellen Tolomeo från Artemide._ML_8892Det här är bilder från inredningen som såg ut så här på skiss stadiet. Lägenheten är en nybyggd vindsvåning om ca 30 kvm. Så toppenfint planerad att alla funktioner får plats under snedtaket. Här har jag valt ut några favoriter för ett compact living utan att tulla på en lyxig känsla. Snedtaket och de vitmålade takbjälkarna och ljuset från takfönstren ger lägenheten karaktär._ML_8819Y-stolarna i ek är vintage från 70-talet. Klassiker som aldrig går ur tiden. Deras genuina uttryck och generösa form får ta plats i hemmet. Det nätta matbordet Screw table är designat av Tom Dixon. Marmorlampan Mass Light Pendant kommer från &Tradition. Fåtöljen Diamond chair från Knoll är en annan klassiker som passar in i de flesta sammanhang. Med sitt transparenta uttryck tar den inte för mycket plats när ytan är begränsad.

Annons

My styling for Lenca Properties, photographer Sara Medina Lind (beskurna bilder)

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar