Annons
Annons

A subtle sculpture

This solid square oak log from DRY Studios becomes a subtle sculpture and adds a natural and exclusive touch to the decor.

STIL_INSPIRATION_Oak_1 STIL_INSPIRATION_Oak_3

Jag är väldigt förtjust i dessa arbetade ekkuber med mässingsdetaljer från Dry Studios. De adderar en lyxig naturlig känsla. Stillsamt och enkelt. Använd som en fin avlastningsyta, pall eller låg bänk eller låt den vara ett skulpturalt element i inredningen. Här är bilder från min inredning i veckan i ESNY´s Continental apartments med kuben i perfekt harmoni framför braskaminen.

Annons

Pics by me

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar