Annons
Annons

A summer house on Gotland

Gotland_Fantastic_frank_3 Gotland_Fantastic_Frank_2 Gotland_Fantastic_Frank_1 Gotland_Fantastic_Frank_6 Gotland_Fantastic_Frank_5 Gotland_Fantastic_Frank_7 Gotland_Fantastic_Frank_8Gotland_Fantastic_Frank_6 Gotland_Fantastic_Frank_10

Minns ni det här huset som jag bloggade om tidigare? Nu finns ännu ett sommarhus i samma genre ute till salu, här hos Fantastic Frank. Huset ligger i Hamra på Gotland. Materialvalen i det nybyggda huset gör mig som vanligt lite knäsvag, putsade väggar, betonggolv och en enkelhet i de smakfullt utvalda detaljerna. Är dessutom inte oväntat förtjust i stylingen med mjuka fårskinn och linnestrukturer som förstärker den naturliga och genuina känslan i inredningen. Dessutom blir dessa element ännu vackrare i samklang med Gotlands natur utanför fönstret.

Annons

Gotland_Fantastic_Frank_11

Vem vill inte tillbringa sina somrar här? Det är verkligen något magiskt med det karga landskapet på Gotland. Och ljuset, det blekgrå ljuset. Allt bäddas in i ett vackert dis. Jag befinner mig ju här just nu, inte just här. Men på Gotland. Förförd som alltid – av allt.

House for sale via Fantastic Frank, more pictures and information here.

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar