Annons
Annons

A varm interior in concrete grey

ELLE_DECORATION_guldhuset_matplats3 ELLE_DECORATION_guldhuset_matplats ELLE_DECORATION_guldhuset_kok ELLE_DECORATION_guldhuset_sovrum2 guldhuset_fikontrad-430x645 guldhuset_sovrum-430x645

 

Det här hemmet i senaste ELLE Decoration är verkligen helt magiskt vackert. En gammal guldsmedsbutik har byggts om till bostad och ägarna har låtit Arkitekten Johan Israelsson sätta sin prägel på inredningen. Känslan är en Gotländsk enkelhet med råa kalkputsade ytor, vitlutade golv och grå betong tillsammans med snygga industriella lösningar som t ex de fina eldragningarna i rör i taket.

Annons

Fler bilder och information om inredningen hittar du hos ELLE Decoration.

Styling Tina Hellberg, Fotograf Johan Sellén

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar