Annons
Annons

A weekend summary

Nest_Together_2Nest_Tpgether_1Nest_together

The mood in this beautiful photo story via Nest Together, photographer Natassia Clucas, styling Kate Jones. The model in these pictures looks a bit like my mother in young age.ESNY_Arbetsplats ESNY_VY

Annaleena´s styling for ESNY, have a look at this apartment for sale.

Annons

IKEA_SVARTAN_brickbord_flaska_skal

Looking forward for the Svärtan collection, design Martin Bergström for IKEA. In the stores September 9th.

Frama_

Curious about the new Frama products. The Apothecary collection. Pictures via Instagram – @framacph.

quote

This quote. Via My Pinterest – Words.Brostromsgotland_se

We need to finalize the courtyard in front of the house. Paving, gravel, asphalt… Inspiration via. To be continued…

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar