Annons
Annons

A white and peaceful Easter

Går in i påskveckan fylld av känslor men också med ett stillsamt lugn. Försöker hitta orden, men trasslar bara in mig och känner att jag får lämna den skriftliga känslotömningen därhän tillsvidare. Men bjuder på dessa bilder från mitt senaste jobb för Livet hemma. En stilla påskdukning som passar mitt sinne så perfekt. En nästan sakral enkelhet. Vitt i vitt och skir, spirande grönska.

Annons

Enkelhet. Tvättat linne och en stilren basservis fungerar i alla sammanhang och är allt man behöver tillsammans med den allra enklaste dekor av natursnören för att skapa en mysig stämning till påskfrukosten. Juicer och mjölk serveras i glasbringare a´la hotellfrukost och uppläggning av bröd och pålägg görs på skärbrädor utan onådiga förpackningar. Jag kommer att duka upp i samma stil och kanske bjuda in till en stänkmålning av frukostäggen som grafisk effekt på det dukade bordet. Och förhoppningsvis blommar de svällande körsbärsknopparna ut på kvistarna som jag fick från grannens körsbärsträd. Då behövs ingen annan dekor.

Styling by me, photographer Ragnar Ómarsson for IKEA Livet hemma

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (19)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar