Annons
Annons

About inspiration

My mind was set on black kitchens. But these are the images that caught my eye today.

STIL_INSPIRATION_kitchen_inspiration

Det känns bekant och väldigt trivsamt. Vitt, betong, brunt trä och svarta kontraster.

Nu skulle jag visserligen kunna vända på skalan – med svart dominans i kombination med ljusare golv och varmgrå nyanser – och gilla det likväl. Just svarta kök har jag på sistone upplevt som ”det nya vita”. Gillar karaktären. Men för idag så är det den här välbalanserade harmonin där det vita tar större plats som får råda. Sitter uppkrupen i soffan och borde egentligen ägna tid åt annat. Typ ta en dusch och testa nya prover av golvbets på ekplankan. Svara på mejl. Men den där värdefulla stunden när resten av huset sover och tankarna kan vandra fritt nyttjas istället till inspirationsintag. En bra kväll för just det. Jag spanar runt hemma, tar in och gör planer. Mitt på golvet ligger min nya matta. Inte vilket Blocket fynd som helst. Utan Lottas ”gamla matta”. En grågrön Privaté 0204 som på något sätt får alla bitar att trilla på plats. Den hör hemma här. Helt klart. Lyckan som infinner sig av ett värdsligt ting igen. Känslan när man hittar rätt. Lite torsdagsfilosofi. 

Annons

Inspirational pics, 1 Elisabeth Heier, 2 Josefin Hååg, 3 via ATP Atelier 4 This white home with an industrial edge/Inside Out. Words via Pinterest.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar