Annons
Annons

The ballerinas

Det är ju helt omöjligt att inte plocka fram kameran när ljuset dansar runt nu på dagarna. Här är en bild från i helgen. På mitt mysigaste hörn.

Jag får många frågor om bilderna på min tavelvägg över soffan, så här kommer lite mer info. Ballerinorna är fotoposters av duktiga fotografen Andreas Sundgren. Dessa finns hos Vallgatan 12 i Göteborg.

Annons

Bilderna i de patinerade träramarna är fotografier av Carl Bengtsson köpta inramade hos Garbo Interiors. Det stora porträttet i mitten är en reklamaffisch från H&M home som jag ramat in. Utanför denna bild finns även diverse magasinsklipp och utskrivna citat som jag ramat in i A4-ramar och fotokonst av Amanda Asp.

Nu finns det en intervju med mig hos charmiga The happy hill. Där finns även fler bilder från mina tavelväggar.

 

[sc_product_set id=”AU3VJfD4cFri4tRRU0VY” title=”” vertical=”false” add_link=”true”]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar