Annons
Annons

Aiayu x Fritz Hansen

Softness in a modern way - a new lovable co lab.

Aiayuxfritzhansen

Jag har en ny drömklapp på min önskelista. Just sayin´.

AiayuXFritzHansen_2 AiayuxFritz_hansen

Aiayu´s feminina touch möter Fritz Hansens moderna universum. Dessa kuddar med ena sidan i stickad Lhama ull och den andra i italienskt linne kommer i höstens finaste färger, Oat, Blush och Antracite.

Annons

Pressbilder Aiayu /Fritz Hansen Objects

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar