Annons
Annons

An inspiring Farmhouse

If I was in Australia, I would love to stay here. This lovely farmhouse at Cloverdel is surrounded by a beautiful garden and landscape. And it has a cottage available for short-term stays.

Det behövs inte mer. Jag flyttar in.

Visst kan man tänka sig att bo så här? Jag kan det. Och inte bara på semestern förstås. Stilmässigt närbesläktad känner jag mig väldigt ”hemma” i dessa bilder. Stillsamt och lågmält. Sen att detta hus ligger omgivet av den mest fantastiska trädgård och underbara vyer gör det förstås till ett drömsemesterboende om man skulle ta sig till Australien. Cloverdel ligger 55 minuter från Melbourne och stugan kan hyras för korttidsboende och event. Inredning och trädgård är designad av Annabel Louise StudioSe fler bilder från huset, omgivningarna och trädgården här.

Annons

All images from Cloverdel, found via My Scandinavian home, with thanks!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (51)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar