Annons
Annons

Annie´s greys

Here are some behind the scenes from the last days photoshoots at the home of the blogger behind Sunday Selection.

STIL_INSPIRATION_Annies_Greys STIL_INSPIRATION_Annies_Greys_Storage STIL_INSPIRATION_Annies_Greys_linenQuickfix! Överdrag till soffan i tvättat grått linnetyg. En ”perfect match” till Annies grå väggar!

STIL_INSPIRATION_Annies_Greys_Livingroom

I två dagar har vi invaderat Annies och Gios mysiga lilla lägenhet och lekt ”home-makeovers”. D v s vi har stylat valda delar av hennes hem med tolkningar av Annies stil. Bilder från dessa inlägg kommer på Livet hemma framöver. Jag blir alltid lika inspirerad när jag kommer hem till Annie. Vintagefynd mixas med stilsäker design i hemmet som över åren gått från grafiskt svart/vitt till en dröm i omfamnande grå nyanser på väggar och snickerier. En stil som bl a följt upp med färgmatchad förvaring intill arbetsplatsen i sovrummet.

Annons

STIL_INSPIRATION_Annies_Greys_Glass_CollectionFärginspiration: Matplatsen  och sovrummet är målade i Alcros nyans Södermannagatan. En av kulörerna som togs fram i det stilsäkra samarbetet med Grandpa. Definitivt en ny favvo-grå nyans! Såå fin.

Instapics by me. Mer inspiration från Annies hem och blogg hittar du här!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar