Annons
Annons

Another mood

Love the dark, natural and atmospheric interior in this house. And the stillness.

Från den ljusa inredningen med målade väggar och såpade trägolv gårdagens inlägg till denna naturnära behagliga skönhet med råa betongväggar och mörka plankgolv. Färgskalan är på ett sätt densamma om än omvänd. Och tyngden i den stillsamma inredningen en annan. Men jag är redo att flytta in även här. Helt betagen av lugnet.

Annons

I drömmarna håller jag inredningen precis så här avskalad med endast vedtravar som dekor. Men ett soffbord får flytta in. Och jag vet att mina tidningstravar kommer att hamna där, planerat eller ej. Tipstack till Daniella

Forest house by Fearon Hay Architects (som även låg bakom den här ljuvliga inredningen) Styling Amelia Holmes, Photography Simon Wilson . Pictures via The Design Chaser.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (15)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar