Annons
Annons

Apartment by KBH

Place built interior by Köbenhavns Möbelsnedkeri

Køkken_1-1-800x1174 Seng-800x1174

Platsbyggd med finsnickerikänsla. Det blir inte bättre än så.

Tagterrasse_3-800x1174Tagterrasse_2-800x1174Studielejlighed-800x1199Trappe-800x1174

Älskar det smakfullt och genuint enkla uttrycket i inredningar av KBH (Köbenhavns Möbelsnedkeri). Den lyxiga känslan av att något är byggt på  plats och anpassat efter just den här miljön och utrymmet. Sen skulle jag inte säga nej till den härliga takterassen med utsikt över Köpenhamns takåsar och med en snygg tegelvägg som fond.Tagterrasse_4-800x1174

Annons

Nu har jag ju till slut hittat min perfekta utemöbel hem. Men annars hade dessa soffor och kubbordet på hjul definitivt hamnat i inspirationsmappen för ett hemmabygge.

Interior by KBH/Köpenhavs Möbelsnedkeri, photo Line Klein, see more pictures from this home here.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (98)
PINNA (29)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar