Annons
Annons

Apartment for sale

These windows. And the kitchen. Dreamy.

aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS83NTU0NzUvaGlnaHJlcy81NTUyNDc5LmpwZ3cxOTIwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdGMxMDA= aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS83NTU0NzUvaGlnaHJlcy81NTUyNDY5LmpwZ3cxOTIwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdGMxMDA=aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS83NTU0NzUvaGlnaHJlcy81NTUyNTMxLmpwZ3cxOTIwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdGMxMDA=

Ja, det var just det där. På tal om inbyggd karaktär i mitt förra inlägg. Här kan man flytta in i en dröm med gigantiska välda fönster och ståtligt kök med dubbel skåphöjd. Jag gillar verkligen Oscar Properties lösning med stegen som hängs på reling, en detalj som återkommer i flera av deras projekt. Till denna lägenhets karaktär passade dessutom inredningen med udda vintage Thonet stolar ypperligt med fin patina och välvda stolsryggar i harmoni med fönsterbågarna. Mmm. Ögongodis.

Annons

aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS83NTU0NzUvaGlnaHJlcy81NTUyNTE5LmpwZ3cxOTIwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdGMxMDA=

Denna drömlägenhet i projektet Lyceum på Teknologgatan i Vasastan är ute till salu här. Bilder via Alexander White.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (2)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar