Annons
Annons

At home – kitchen update

STIL_INSPIRATION_My_kitchen_dinner_table STIL_INSPIRATION_Love_warrior_dogma STIL_INSPIRATION_Domo_sideboardDSCF0233 copy STIL_INSPIRATION_Sinnerlig_kanna STIL_INSPIRATION_My_white_kitchen

 

Nu är köket så gott som ommålat och klart. D v s grepplisterna, täcksidor, sockeln som tidigare var valnötsfärgade har fått sig en omgång (eller snarare 3) med vit färg. (förebilder hittar du här). Resultatet:  De vita grepplisterna blev väldigt fina, glad att slippa det randiga uttrycket i köket. Däremot blev högskåpsdelen skämmande vit, nästan spöklik med de svarta vitvarorna. Om ni frågar mig så blir täcksidorna snart en skönt mörkgrå kulör. (min sambo tycker dock att vi ska känna in det nya vita först – ja,ja…;))

Annons

Nytt i köket är även Domo designs nätta sideboard och Love Warriors vackra Dogma print har hittat en ny plats intill matdelen. På bordet Ilse Crawfords Sinnerlig bringare för IKEA – den har verkligen blivit en självklar favorit här hemma.

Med det allra härligaste av fredagsljuset önskar jag er en superfin helg! Kramar

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar