Annons
Annons

At home with Seventeendoors

I förra numret av Residence kunde vi läsa om Ulrika Randels härliga hem i Vasastan i Stockholm. Här hittar vi inte mindre än 17 underbara dörrar en hel drös av avundsvärda designklassiker och fina vintagefynd. Ett reportage som vi plåtade redan hösten 2013 (uj, uj vad åren går…här är några behind the scenes från när det begav sig…).

Annons

Ett roligt minne och första gången jag träffade Ulrika IRL efter att vi läst varandras bloggar under några år. Numera hittar ni Ulrikas inspirerande blogg på Lovely Life.

Styling Pella Hedeby | Photographer Kristofer Johnsson | Residence magazine 1/2015


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar