Annons
Annons

At mine – interior inspo

STIL_INSPIRATION_loves_At_mineSTIL_INSPIRATION_loves_at_mine_3
När bl a Ems bloggade om at mine i våras så var jag inte riktigt mottaglig för att hoppa på fler nyheter, men jag skapade ändå ett konto som blev liggande. Men nu under semestern kikade jag in där på nytt och har äntligen kommit mig för att uppdatera min sida. Titta gärna in här!
På at mine kan du kika in hemma hos bloggare och andra inredningsintresserade och följa dina favoriter för mer inspiration.

Skärmavbild 2015-08-07 kl. 17.29.07

Annons

Bilderna ovan är från några av mina favoritkonton Ems designblogg, Bodie and Fou, Vosgesparis, Valerie Anglade and Elena Gardin /Facing north with gracia.

Elvs_at_mine at-mine_Bianca_Wippe

More favs – from Elv´s and Bianca Wippe/(my) unfinished home

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar