Annons
Annons

At work

STIL_INSPIRATION_Eco_Crayon_moodboard_

På location i Göteborg med Frida för reklamfilminspelning på tema tapetkänsla. Här är några sneakpeeks från dagens moodboard för ett skönt sovrum i gråblå nyanser. Fler bilder och behind-the-scenes hittar du på Instagram under dessa dagar.  Mer info om filmerna och inredningarna kommer längre fram.

Annons

Den fina svartvita bilden på moodboarden är tagen av fotograf Bodil Bergqvist, bilden Älvdans kan beställas som print 70×100. Helt ljuvlig.

Over and out från Göteborg.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (2)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar