Annons
Annons

At work – Behind-the-scenes

IMG_0997 IMG_0977 IMG_1017 IMG_0974 IMG_0963 IMG_10d36 IMG_1023

Årets IKEA katalog fokuserar till stor del på köket och matlagning. Det är också kring det temat som den fina utställningen, ritad av Anna Ferrari är uppbyggd. Vi ser även massor med inspirerande nyheter för kök och matplats. Bord, pallar och stolar, serien Hemsmak och Sittning och inte minst Ilse Crawfords efterlängtade kollektion Sinnerlig som släpps i varuhusen nu på fredag. Många av IKEAs nyheter på sista tiden känns verkligen genuina och riktigt, riktigt fina. Kul!

Annons

Själv har jag tillsammans med Josefin Hååg och Amelia Widell haft det angenäma uppdraget att tolka några av nyheterna till en inredningsinstallation i lokalen. Här är tidiga sneak-peeks från gårdagens arbete när jag målade min fondvägg med en grå kalkfärg. Här skymtar även skåpet i serien Björksnäs som jag fått många frågor om på Instagram. En nyhet som kommer i varuhusen under hösten. Skåpet är i massiv björk med fina läderhandtag. Köptips till dem som saknar de gamla Linnarpskåpen.

Fotograf: Livet hemmas duktiga praktikant Alicia Sjöström

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar