Annons
Annons

At work lately

 

Den här sommaren har som bekant bjudit på ett minst sagt tveksamt väder. Lycka däremot när solen väl skiner. Förra veckan hade vi sån där ofattbar tur med vädret när vi plåtade ute 2 heldagar. Dagar som den här, barfota på solig altan kan man inte klaga på den svenska sommaren alls… Här är en liten sneak-peek från en härlig hängande utebädd.

Annons

Man kan säga att vi har bäddat för sommaren nu – så bring it on…

Fotograf Sara Danielsson fångade detta work-in-progress-moment

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar