Annons
Annons

Attefallshuset – the story

_ML_9196 _ML_9270 _ML_9222 _ML_9168

Jag delar med mig av vår resa med Attefallshuset på Myhome.se. Se fler bilder och läs reportaget här.

Tankar som slår en när man behöver sätta ord på resonemang kring val av material och beslut om lösningar. En viktig insikt när man bygger oavsett om man renoverar eller bygger nytt är att hålla lite distans till projektet. Det är OK  med kompromisser och en lösning som blir annorlunda än vad man tänkt från början kan bli bättre än den ursprungliga idén. Visst är det A och O att ha en bra plan från början, men det gäller att våga prova. Dessutom måste man släppa den krampaktiga känslan på att allt ska bli perfekt och vara det optimala valet. Med alla möjligheter som finns på marknaden är det snudd på en omöjlig uppgift. Gör ett medvetet val, bocka av och gå vidare. Note-to-self och även till er som önskar mina tips och råd. Det jag är mest nöjd med trots allt är materialmixen och val av nyanser där det blev en fin balans där rufft möter polerade ytor.  Fler bilder från badrummet med mitt favoritgolv i fiskbensmönstrad marmor kommer inom kort!

Annons

Interior pictures by photographer Sara Medina Lind

Attefallshuset_pardörrar

Än återstår såväl utvändig målning (panelen var grundmålad från fabrik) som färdigställande av marken på gårdsplanen mellan husen. Så fortsättning följer på det projektet… Här är det åter dags att klura på utformning och materialval.

Exterior pictures by me

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar