Annons
Annons

Autumn is coming

Black and white with a soft, sleek silhouette for my dream wardrobe update.

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Inredningsinspo i vitt och beige från Tell Me More och höstens drömsiluetter och detaljer.

Min inredning inför hösten går i vita toner mot beige, med svart kontrast och drömgarderoben består av stilsäkra basplagg i samma färgskala. (det skiljer sig aldrig särskilt mycket över år och säsong förstås…) Trillade över bilder på plaggen ur H&M Studio AW17 kollektion och vill inte missa mina favoriter när de släpps inför hösten. Jag tänker mig en stilren bas med, mjuk slank siluett och strama accessoarer.

Annons

Triwas helsvarta klocka Midnight Falken passar perfekt in i mitt mood. Köp en klocka från Triwa och få 15% rabatt – genom att använda rabattkoden AUTUMNCOMING (erbjudandet gäller t o m 25 augusti). 

Svart topp och vida byxor, underkläder, vit skjorta och vadderad halsduk/sjal H&M Studio AW17, Trench Tarot från Minimarket/Grandpa har siluetten jag är ute efter och Filippa K har de perfekta vita sneakerserna, Kate Low. Det blev inget inköp i våras, så jag uppdaterar med dem inför hösten istället. Alltid vita sneakers.

Jag har lovat mig själv att vårda mina plagg och skor så att de håller längre och välja skonsamma och miljövänliga tvättmedel och klädvårdsprodukter. Nu har Pure Effects (vars grymma städprodukter jag visat här tidigare) kommit med Mister för såväl skor som plagg som fräschar upp mellan tvätt – i snygga förpackningar förstås och perfekta att packa med på resan. Gillar!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar