Annons
Annons

Autumn update

Det behövs bara ett par kyliga dagar för att hösthumöret ska kicka in.

En ny räfsa som matchar mina övriga trädgårdsredskap – sen är jag redo för höststädning i trädgården. Räfsa från Joseph Bentley/Artilleriet. Så är det dags för kappa och kängor – riktigt mysigt att få krypa in i en höstigare kostym. Och min handväska skulle behöva uppdateras till en mer höstvänlig variant än min somriga dito. Rejäl modell i canvas ska det vara – en sån som rymmer allt. Den här från Edblad.

Annons

På tal om ny höstkostym så är det hög tid att byta ut de vita sofföverdraget hemma mot ett grått för en mer ombonad känsla. En grå klädsel till min Le grad air soffa står på inköpslistan.

Till min höstmood valde jag bort de givna plädarna och kuddarna. Det finns en mängd vackra härliga stickade varianter inför hösten. Men jag känner inget behov av att byta ut mina favoriter nu. Till Le grand air soffan med sina generösa kuddar behövs det dessutom inte fler för bekvämligheten. Jag byter istället mina ljusare grå fårskinn till ett mörkare som matchar soffans nya kläder. En lagom förändring som gör att vardagsrummet känns uppdaterat för den nya säsongen. Grafitgrått skinn från Skandilock.

STIL_INSPIRATION_My_styling_anis_Dark_Walls

Jag har varit inne på de mörka monokroma inredningar här på sistone och en mörkt grå fond i sovrummet står högt på önskelistan. Mörkt och mysigt. Den här bilden är från det här inredningsprojektet som jag gjorde ihop med min förra kollega Marie för Hitta hem. Väggfärgen heter Anis från Alcro och sänggaveln är målad i samma nyans. Linnesängkläder från H&M Home.

Therese_senneholt_insta_Arne_jacobsen_letters__notebooks

Keramik med svärta. Inspirerad av Therese Sennerholts snygga Insta pics med Anna Lerinders fina porslin. Känner att min kökshylla är redo för några svarta skålar och muggar. Den härliga keramikmuggen Patchy av Kajsa Cramer känns perfekt för årets mesta thésäsong – uppkrupen i soffan under en pläd. Med tid för eftertanke – Snygg anteckningsbok Thoughts med typografi av Arne Jacobsen.

Och så ännu ett måste när jag går in i mitt höstmood. Sori Yanagis vackra vatten/thékokare från Olsson & Gerthel. Matt eller blank – det är frågan…?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar