Annons
Annons

AW lookbook | 2014

 
Min resväska var fylld med överdimensionerade stickade kuddar en stekpanna och lite annat smått och gott i inredningsväg 
när jag reste hem från Paris. Därtill ett och annat klädesplagg, men framförallt reste jag hem med en rad nya ha-begär.
 
Till höstens outfit vill jag ha: De perfekta jeansen (jag hittade dem hos IRO) och gråmelerad t-shirt, spetsiga ankelboots från & other Stories, oversized jacka i ull med mudd nertill (WeSC Waverly bomber är så nära jag kan komma min inre bild) och en gigantisk scarf runt halsen. En ny favoritväska som rymmer allt står också på önskelistan då min nuvarande bokstavligt talat håller på att falla isär. Väsktips någon?
 
 


Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar