Annons
Annons

Basics + everyday objects

My interior and talk at IKEA Finlands catalogue launch yesterday was all about my favorite basics and the beauty in simple everyday objects. Here are some pics from my compact living (room) set on stage.

Skön form och ett enkelt uttryck i Ingegerd Råmans nya glasvaser Tidvatten.

Enkla former och ljusa träslag tillsammans med en mörkgrå kontrast och grafisk svärta. Till min inredning på scenen valde jag ut några av mina favoriter ur IKEAs sortiment och valde att dekorera främst med vardagsobjekt för att hylla det sköna i det enkla och vikten av medvetna val. Linne kimonon på väggen fick åter hänga med på inredningsjobb – som en symbol för en harmonisk livstil.

Annons

Vi behöver inte omge oss med så mycket saker egentligen, så låt de objekt du köper ha ett värde och uppfylla krav på såväl form som funktion.

Naturmaterial och sköna strukturer i textilier och inredningsdetaljer.

Bästa basen. Sisalmattan Osted är en favorit ur sortimentet. Generös och skönt ”rivig” under fötterna ger den rummet en lugn och naturlig bas.

Hej, hej från gårdagens jobb! Och liiite glamourös fredagsfeeling mitt i den naturliga präktigheten när pallen adderar en high heal till mina ballerinas… Happy Friday!

Pressbilder från IKEA Finland

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (3)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar