Annons
Annons

Bathroom details by NORM

NORM_Bathroom_Details NORM_Bathroom_Details_1 NORM_Bathroom_love

Precis som vanligt så får NORM. ARCHITECTS inredningar mitt hjärta att slå dubbelslag. Grymma materialkombinationer. Rått, enkelt och vansinnigt vackert. Så supernöjd med att valet i badrummet i Attefallaren föll på tadelakt puts i en mörkt grå nyans. Med vitt tvättställ och blandare blir resultatet inte lika rufft som det här, men jag har en bra magkänsla…

Annons

NORM

Mer materialkänsla i inredningen av NORM. Fler bilder hittar du hos Ems Designblogg. All pics from NORM. Architects.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (7)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar