Annons
Annons

Bathroom details

Dark grey Marrakech walls and herringbone marble tiles in our guesthouse.

ATTEFALLSHUSET_Badrum_Centro_marmorHandduksstången är Ikeas Grundtal redskapsstång som jag spraymålat i en mörkgrå nyans.

Jag har fått flera frågor om fler bilder på badrummet i Attefallshuset. Här kommer några kompletteringar till övriga bilder i det här reportaget. Och så här såg min ursprungliga moodboard och inköpslista ut. Glasväggen som skymtar i bild är enklaste möjliga skärmvägg inköpt på Bauhaus.

Annons

ATTEFALLSHUSET_Centro_marmor_mirror copy

De putsade väggarna är målade med Pure & Originals Elephant Skin Marrakech paint och behandlade med vax för en tåligare yta anpassad för våtrum. Golvet i fiskbensmönster är liksom de stora väggplattorna från I Marmi. Serien Calcatta Oro hittar du som beställningsvara hos Centro.

Pics by me

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (4)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar