Annons
Annons

Bathroom essentials

STIL_INSPIRATION_Agonist_White_OudSTIL_INSPIRATION_Bathroom_hamam

Har kommit ur sovrytmen på hotellrummet i Göteborg. Somnade tidigare ikväll och kör nattvaka nu istället… Så jag roar mig med att tömma minneskortet i kameran från helgens bilder, när ljuset flödade in i badrummet.

Annons

Ny parfym har tagit plats bland Byredo favoriterna. Ja, jag erkänner att jag lätt kunnat köpa den enbart för den snygga flaskans skull. Men den doftar dessutom väldigt mycket jag. Agonist Parfumes No 10 White Oud.

Hamamhandduken från Edblad är en annan favorit i badrummet och jag hittade precis fler mjuka hamams i shoppen! Så tips nedan!

 

[sc_product_set id=”AVLnTAX0PKKjcjqp6xHA” title=”Shoppa badrumsfavoriter via My Homes sökmotor” add_link=”true”]

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (3)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar